Fler vandringsturer i Halland

2024-04-11Uppdateringar och tillägg

Olle Pesson, författaren till den nya vandringsguiden för Halland (och även den tidigare), var som vanligt väldigt ambitiös när det gällde att leta upp trevliga vandringsturer. Det är en mycket stor utökning jämfört med den tidigare, lilla guideboken.

Den tryckta guideboken blev snabbt 240 sidor och där bestämde vi oss för att nöja oss. Resultatet blev att ett antal vandringsturer inte fick plats i boken. De erbjuder vi som en digital bok, som du som har köpt den nya guideboken för Halland får tillgång till utan kostnad.

Såhär gör du:

  1. Skicka ett mail till redaktion@vildmarksbiblioteket.se med uppgift om ditt namn och din mailadress, med ett meddelande att du vill ha tillgång till det digitala tillägget till Halland-boken.
  2. Om du har köpt boken på något annat sätt än via Vildmarksbibliotekets webbshop vill vi gärna att du skickar med ett foto på kvitto eller liknande, eller skriv ditt namn på första sidan (den med titeln), ta ett foto och skicka till oss.

Efter några få dagar får du ett mail med besked om att allt ditt konot är klart och information om hur du gör för att komma beskrivningarna.

Vi ligger tyvärr lite efter med det här arbetet, men skicka in dina uppgifter enligt steg 1 så ser vi till att du får ett meddelande när extra vandringsturer finns tillgängliga.

Fler Nyheter & Tips: